...

GUI és Webfejlesztés, IoT

Áramkörének monitorozásához és vezérléséhez szükséges szoftver megírásához keressen minket bátran. Mérnökeink mind számítógépes, mind webes programok írásában rendelkeznek tapasztalattal. Általános webfejlesztést is vállalunk.

...

Egyedi szoftverfejlesztés

A legmodernebb technológiákkal és speciális szakértelemmel hozzuk létre felhasználói felületét áramkörének monitorozásához, kutatás-fejlesztésének támogatásához. Általános ügyviteli szoftverek megírását is vállaljuk, melyek megkönnyítik cégének működését.

Tovább
...

Weboldal készítés

Internetes megjelenését biztosító weboldalát professzionális módon készítjük el. Külön szakértelemmel rendelkezünk elektronikai projektek és nagy adatbázisok back-end fejlesztésében. Általános weboldal fejlesztést is vállalunk. Tárhely biztosítását, domain cím foglalását és levelező cím beállítását is megoldjuk Önnek.

Tovább
...

Internet of Things és Ipar 4.0

Amikor adatai összekötésre kerülnek az internettel. Vállaljuk teljes IoT projektek elkészítését a NYÁK tervezéstől a weboldal programozásáig. Lépjen velünk kapcsolatba még ma!

Tovább
...

Big Data analízis

Szoftveréhez vagy weboldalához nagy mennyiségű adat feldolgozására van szükség? Számunkra nem akadály! Nagy és komplex adatbázisok kezelésével, adatainak feldolgozásával és statisztikai elemzésével is foglalkozunk.

Tovább
Dél-Alföldi Innovációs Díj

A díjat a Magyar Tudományos Akadémia és a régió három iparkamarájának közös szervezésével hozták létre. Célja a legjelentősebb szellemi alkotáson alapuló termék vagy szolgáltatás elismerése. Megtiszteltetésként fogadtam, hogy a két díjazott egyike lettem a 2022-es évben az "IoT Platform" projektemmel.

Tömegáram szabályozó programozás

Egy tömegárammérő rendszerintegrációját és intuitív felhasználói felületét kellett elkészítenem. Meg kellett oldanom, hogy a szelepet a helyi kijelzőről is lehessen vezérelni, integrálva legyen a PLC-s rendszerbe, illetve PC-n futó szoftveren is elérhető legyen. Az eredmény egy könnyen kezelhető, egyedi igényekre szabott szoftver lett.

Lépések

Igények és specifikációk meghatározása

Személyes vagy online találkozók során megbeszéljük a tervezéshez szükséges paramétereket.

Vázlat elkészítése

A megbeszéltek alapján egy vázlat bemutatása, amely tükrözi a későbbi megjelenést, bemutatja a kívánt funkciók kinézetét.

Adatbázis modellek elkészítése

Megtervezzük a szoftver vagy weboldal tartalmi elemeinek és feldolgozandó/tárolandó adatainak strukturális felépítését.

Backend fejlesztés

Szoftverének vagy weboldalának hátterében futó számítások programozása.

Frontend fejlesztés

Szoftverének vagy weboldalának megjelenését biztosító felületek programozása, és összekötése a háttérben futó számításokat végző programrészekkel.

Dokumentáció

Elkészült szoftverének vagy weboldalának igényei szerinti finomhangolása, javítása, majd dokumentálása és átadása.

Felhasznált technológiák

Python

Általános célú, nagyon magas szintű, interpreteres programozási nyelv.

Qt

Platformfüggetlen alkalmazás-keretrendszer.

Django

Webes keretrendszer, amely a model-template-views architektúrát használja. Alkalmas komplex adatbázis-kezelő weboldalak elkészítésére.